Kloof van Ronda in Andalusië, Spanje

Netflix keert heel waarschijnlijk terug naar de provincie Málaga én naar Barcelona. De opnames van een nieuwe Spaanse serie moeten nog eind dit jaar beginnen. Over de verhaallijn van de serie met de voorlopige titel Feria is verder nog weinig bekend.

Lees ook: De 9 beste Spaanstalige films van afgelopen decennia

Eerder werd de serie La monja guerrera (The Warrior Nun) opgenomen in de provincie Málaga. In Barcelona werd de serie Hache opgenomen voor de online streaming dienst. Verwacht wordt dat de opnames van het eerste seizoen zullen plaatsvinden tussen november 2020 en maart 2021.

We weten al dat deze nieuwe serie zich afspeelt in de jaren ’90 in een klein Spaans stadje en ons meeneemt naar een ‘raadselachtige wereld van een sekte’ aan de hand van de belevenissen van Eva en Sofia, wiens ouders zijn verdwenen.

Films

In Málaga heeft productiebedrijf Filmax eerder ook al twee films opgenomen die binnenkort uitkomen: La casa del caracol (Het Huis van de slak) van Macarena Astorga en Hombre muerto no sabe vivir (Dode Man weet niet hoe te leven) van Ezekiel Montes. Wanneer Feria zal verschijnen (als de titel hetzelfde blijft) heeft Netflix nog niet onthuld. Wij kijken in ieder geval uit naar weer een Spaanstalig Netflixsucces!

Lees ook: De leukste Spaanstalige films en series op Netflix