bb buena ideaWil je je moeder dit jaar eens extra verrassen met Moederdag? Geef haar dan een abonnement op ESPANJE! cadeau en maak kans op twee nachten in de heerlijke B&B Buena Idea. Bovendien krijg je dan ook nog een tapaskookboek en een mooie tapasplank cadeau!

Wat kun je winnen?

Vlak achter het strand van de Costa Blanca ligt Bed & Breakfast Buena Idea. Dit kleine paradijsje krijgt maar liefst een 9,6 op Booking.com.. De Nederlandse eigenaren Hans en Jolanda doen er alles aan om je in de watten te leggen. Allereerst zijn er het heerlijke ontbijt (met versgemaakte smoothie en eieren) en de leuke tips die ze geven voor uitstapjes. Maar er is meer: Wat dacht je van het unieke ‘borrelbad’, waarin je zittend onder de wuivende palmen met een heerlijk glas wijn de dag herbeleeft, de omgeving in je opneemt of je verhalen met anderen deelt? Of het bijzondere zwembad met uitzicht over de wijn- en amandelgaarden? Buena Idea ligt op loopafstand van het gezellige dorp Jalón (Xaló in het Valenciaans), waar een leuke markt, een paar goede restaurants en diverse wijnbars zijn. Vanuit de B&B ben je in slechts 15 minuten rijden op het strand van Calpe. Ook Valencia is makkelijk bereikbaar.

Onder alle inzendingen verloten we twee nachten in Buena Idea. Abonneren kan via deze link. Kies voor een tweejarig abonnement om kans te maken op twee nachten in Buena Idea.

Actievoorwaarden

Meedoen? Mail de bevestiging van je abonnement naar actie@espanje.nl en zet een leuke reactie onder ons bericht (van vrijdag 4 mei) op Facebook om kans te maken. De twee nachten voor twee personen inclusief ontbijt in Buena Idea zijn op basis van beschikbaarheid in 2018 buiten de schoolvakanties. Prijs is niet in te wisselen voor contanten en is exclusief vlucht. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld en kijken vervolgens samen met Jolanda en Hans naar beschikbare data. De winnaars worden ook bekendgemaakt via onze website en Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden tot en met Moederdag, zondag 13 mei.