pozos de la nieve Trouwe lezers van ESPANJE! weten dat we in elke editie een heerlijke vakantie in Spanje mogen weggeven. Deze keer maak je kans op een week voor twee personen in landelijk Andalusië. Beantwoord de vragen in het magazine en doe mee! We mogen in totaal twee vakanties weggeven.

De winnaars gaan naar Los Pozos de la Nieve in de Sierra Norte de Sevilla, van de Vlaamse Dirk en Dominique. De appartementen zijn gevestigd in een voormalige ijsopslagplaats in het Natuurpark Sierra Morena. Een perfecte plek om helemaal bij te tanken!

Op pagina 17 van het huidige magazine staan tien vragen. De antwoorden kun je vinden door het tijdschrift goed te lezen. Het nummer is te koop bij kantoorboekhandel of online. Mail jouw antwoorden naar actie@espanje.nl en wie weet lig jij binnenkort lekker te genieten aan het zwembad van Los Pozos de la Nieve.

Lees ook: alles over ESPANJE!

Antwoorden vorige concurso

In de eerste ESPANJE! van dit jaar kon je twee keer een week vakantie winnen bij Villa Deseada, in een van de witte dorpjes in Andalusië. De winnaars, Arianne en Frederike, hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons gehad. Heb je ook meegedaan en ben je nieuwsgierig naar de antwoorden? Komen ze:

1. Voor welke James Bond-film werden opnames gemaakt in Navarra? The World Is Not Enough
2. Wat is een botafumeiro? Een groot wierookvat
3. Hoeveel pieken van meer dan 3000 meter hoog zijn er in de Sierra Nevada? 52
4. Waarom werd Cervantes veroordeeld tot een gevangenisstraf? Hij inde belastingen voor de Spaanse koning en er zou hierbij een grote som verdwenen zijn
5. Waar wordt menestra van gemaakt in Navarra? Van de 4 koninklijke groenten: artisjok, asperge, doperwt en tuinboon
6. In welke streek in Andalusië vind je Villa Deseada? In het Noorden va/n de Axarquía
7. Van wanneer tot wanneer wordt de Flamenco Biënnale gehouden? Van 18/01/2019 tot en met 10/02/2019
8. Mag je in Barcelona op de stoep fietsen? Neen, daar hangt een boete van minstens 100 euro aan vast
9. In welke stand staat ESPANJE! dit jaar op de Vakantiebeurs? 07.C054

Behoor je niet tot de gelukkige winnaars, maar wil je toch verblijven bij Villa Deseada? Boek nu met 10% korting via de website van Villa Deseada door de kortingscode ESPANJE te gebruiken (op basis van minimaal 3 nachten).

banner abonnement espanje