Ga je binnenkort op vakantie naar Spanje, maar kan je woordenschat nog wel een boost gebruiken? Van Dale Beeldwoordenboek op Reis Spaans biedt uitkomst. In het boek staan afbeeldingen van 1.500 praktische woorden die tijdens je reis naar Spanje goed van pas kunnen komen. Super handig voor iedereen die de Spaanse vertaling voor woorden als aubergine (berenjena), pleister (tirita) of stopcontact (enchufe) niet direct paraat heeft.

En het leukste is: ESPANJE mag 5 exemplaren van het populaire woordenboek weggeven. Goed getimed voor de zomervakantie, niet waar? Meedoen kan door het bericht onder het bericht dat we maandag 9 juli delen op Facebook te zetten waarom jij kans wil maken. Zorg dat je onze pagina een like geeft, zodat we makkelijk contact met je kunnen opnemen als je hebt gewonnen. De winnaars krijgen donderdag 12 juli persoonlijk bericht. Succes en een hele fijne zomervakantie!

Meer lezen?

terras12 tips voor op een Spaans terras

Een vakantie in Spanje betekent tot laat in de avond op een terras, smullen van churros, tapas, pinchos en montaditos. Een graadje of 25, koffie of glaasje vino tinto of blanco erbij. Dan is het leven goed. Maar de Spaanse eetgewoontes zijn heel anders dan de onze. Twaalf tips om geen flater te slaan.

Sitges zon strand10 redenen om (nu meteen) naar Spanje te verhuizen

Droom je van een (tweede) huis onder de Spaanse zon? Een fijn appartementje aan zee, liever iets in de bergen of juist een piso in de stad? Er zijn wel honderd goede redenen te bedenken om naar Spanje te verhuizen, maar voor dit artikel beperkten we ons tot 10. Wedden dat het meteen begint te kriebelen?