ESPANJE! pakt uit deze zomer

Zo… Het is zomer en wij pakken uit! Maar liefst 20 B&B’s en andere accommodaties in Spanje die met liefde en passie worden gerund door Nederlanders en Belgen doen mee aan de geweldige ESPANJE! MEGAZOMERACTIE. Overal in Spanje, van het Catalaanse platteland tot de binnenstad van Málaga en dan terug via Extremadura en Madrid weer naar het noorden, hebben ze hun eigen paradijsjes gecreëerd.

Het zomernummer ligt vanaf 3 juli in de winkel!

Maak 20 x kans op 4 nachten

Het zijn paradijsjes die in de afgelopen jaren ons hart hebben gestolen. Ideale plekken om veilig vakantie te vieren in deze tijd. Vanwege de rust en de ruimte. De fantastische ontbijtjes in de zon en de heerlijke maaltijd die ‘s avonds vaak wacht. We kunnen het van harte aanbevelen. En wij mogen nu maar liefst 20 keer vier nachten weggeven op 20 verschillende toplocaties in heel Spanje! Kijk in de nieuwe ESPANJE, die vanaf 3 juli weer te koop is, hoe je kans maakt. En als je alvast wilt boeken (deze winter een roadtrip langs al die lekkere adresjes is een geweldig idee!), doe dat dan direct bij hen. Bij de B&B’s of de appartementen. Zodat je geld niet in de zakken van booking.com en andere boekingssites verdwijnt. Je gastheren zullen je dankbaar zijn en vast en zeker extra in de watten leggen. Je vindt ze allemaal op onze website.

Spaanse kunst in Nederland

Deze zomer hoef je Nederland overigens niet uit om van Spanje te genieten. Overal in de Nederlandse openbare ruimte vind je Spaanse kunst. Van beelden van Picasso, tot bruggen van Calatrava en gedichten van Lorca of Quevedo. Wij maakten een mooie dagtocht van Amsterdam naar Rotterdam vol Spaanse hoogtepunten. Je leest het in het nieuwe nummer van ESPANJE! En wil je goed Spaans leren, dan zijn Netflix en Spotify ideaal. De jongerentaal die daar wordt gebruikt, jerga juvenil, is heel anders dan je in je boeken leest.

Lees ook: De leukste Spaanstalige films en series op Netflix

Heerlijke reisverhalen

Hoewel het wegens corona een ingewikkelde opgave was hebben we ook weer volop heerlijke reisverhalen. We nemen je mee naar de surfstranden van Baskenland, langs de groene heuvels van Galicië, we geven tips voor de mooiste baaitjes en lekkerste restaurantjes aan de Costa Blanca, we ontdekken de kliffen en kloosters van Zuid-Catalonië, en de bergen en stranden van Cantabrië gaan de alhambras van Aragón bekijken, en we vertellen over de favoriete restaurants van voetballers en voetbalcoaches in Barcelona. Samen met alle tips die de 20 B&B-eigenaren je geven over hun omgeving kun je zo volop plannen maken voor de komende maanden.

Films en huizen kijken

Nog geen zin om te reizen, maar wel de Spaanse sfeer proeven? Het wordt een zomer vol Spaanse films. Onze tips lees je in de nieuwste ESPANJE!.

En droom je over je eigen huis of B&B in Spanje? Kom dan naar de Second Home Beurs, die van 2-4 oktober gehouden wordt in Utrecht. Hier kun je die droom werkelijkheid laten worden. Van een appartement tot een landgoed aan zee: werkelijk alles is mogelijk! Onze columnisten Marleen de Vijt van makelaarskantoor Azull en Thomas Vermeulen van ESJ Accountants kunnen er al je vragen beantwoorden. Je kunt zelfs meteen een huis uitzoeken, of je nu op zoek bent naar een appartementje in de stad, een boerderij in het diepe binnenland of een penthouse aan zee. Natuurlijk vinden we het ook leuk als je langskomt bij de stand van ESPANJE! De Second Home Beurs wordt op 2, 3 en 4 oktober 2020 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.