Sagrada Familia in Barcelona in de verteDonderdag 17 en vrijdag 18 januari presenteert het Koninklijk Concertgebouworkest Barcelona en Amsterdam 1919. Het concert is een ode aan de idealistische architectuur in 1919: met in Barcelona het Catalaans modernisme (en Antoni Gaudí in het bijzonder) en in Amsterdam de Amsterdamse school.

Op basis van de bijzondere architectuur ontwierp Oliver Harrison een visualisatie bij Dream of the Song van George Benjamin. Daarnaast dirigeert Benjamin werken van Maurice Ravel, Blai Soler en een nieuw werk van de Nederlander Christiaan Richter, dat gespeeld zal worden met een beeldprojectie van Wildvreemd-Steye Hallema. Voor meer informatie, zie de site van het Concertgebouworkest.

Tweede kaartje gratis met ESPANJE!

Lezers van ESPANJE! krijgen een tweede kaartje voor het Concertgebouworkest (t.w.v. €45,25 voor rang 1 en €23,65 voor rang 2) gratis door bij bestelling een kortingscode te gebruiken. Die code is te vinden in het nieuwe magazine, dat te verkrijgen is bij de betere kantoorboekhandel. Wie tussen 10 en 13 januari de Vakantiebeurs in Utrecht bezoekt, kan bij de ESPANJE!-stand ook een magazine verkrijgen waar de code in staat. We hopen je daar te zien!

abonnement espanje