Todos lo sabenTodos lo Saben, de langverwachte film met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, gaat op 4 oktober in première in 40 bioscopen in Nederland. ESPANJE! organiseert op woensdagavond 3 oktober een speciale feestelijke première voor de lezers van ESPANJE!  in samenwerking met Cinéart. En daar wil je bij zijn!

Een dag voor de officiële lancering ontvangen we je graag in Pathé Tuschinski in Amsterdam met een Spaanse cocktail en Spaanse muziek. Ook maak je kans op het winnen van een mooie vakantie in Spanje en na afloop krijg je een goedgevulde Spaanse goodiebag. Wil je erbij zijn? Als abonnee van het magazine of nieuwsbriefabonnee (zie rechts onderaan deze pagina om je in te schrijven)  ontvang je een speciale kortingvoucher voor deze feestelijke première op 3 oktober. Bestel je tickets via pathe.nl, kies voor de optie met 20% korting en neem als je komt je uitgeprinte tickets én uitgeprinte voucher mee, die je per mail krijg toegestuurd.

Prachtig familiedrama

Wij mochten de film al even bekijken en vonden ‘m echt geweldig. Niet alleen omdat dit wat ons betreft de mooiste rollen zijn voor het echtpaar Bardem-Cruz waar we ze ooit in hebben gezien. Ook omdat Denver uit La Casa de Papel een zeer verrassende bijrol heeft. Penélope speelt Laura die samen met haar gezin vanuit haar woonplaats Buenos Aires terugkeert naar haar geboortedorp in Spanje voor de bruiloft van haar zus.

Het feest is één groot weerzien met familie, vrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Terwijl het feest nog in volle gang is ontdekt Laura dat haar dochter is verdwenen. Als ze de volgende dagen niet terugkeert vrezen ze het ergste. Veel steun aan haar Argentijnse man (een mooie rol van Ricardo Darín) heeft ze niet. Als er losgeld wordt geëist gaan ze op onderzoek uit en komt er een geheim boven wat een enorme impact heeft op hun leven. Neem zakdoekjes mee, want wij hielden het niet droog!

 

Lees ook: de 10 beste films met Penelope Cruz

En: de beste films met Javier Bardem