UPDATE: deze wijnproeverij heeft al plaatsgevonden! We houden je op de website op de hoogte van aanstaande activiteiten.

Zin in Spaanse sferen op een herfstachtige zondagmiddag? Reserveer dan snel je kaartjes voor de grote Spaanse wijnproeverij die ESPANJE! op zondag 26 november organiseert in Orangerie Elswout bij Haarlem. Daar kun je kennis maken met meer dan 100 heerlijke Spaanse ‘vinos’ en hapjes. Wij hebben er zin in en zien je graag! De proeverij is gratis voor onze abonnees. 

De Orangerie is goed bereikbaar per trein en ov-fiets via Haarlem, Overveen of Heemstede. Ook is er ruime parkeergelegenheid. De deuren gaan om 13 uur open en de proeverij duurt tot 18 uur. Je kunt eerst heerlijk wandelen over het prachtige landgoed en vervolgens heerlijke tintos, blancos, rosados en cavas proeven. Martinez & Verhoog, Krimpenfort Wijnen, Wijn vd Natuur en Topwines4U zijn net als vorig jaar aanwezig met een mooie selectie wijnen. Maar ook Grapedistrict Haarlem en Heemstede en Lekker Sapje presenteren hun wijnen. Voor €10 kun je de hele middag wijn uit alle regio’s van Spanje proeven. De proeverij is GRATIS voor abonnees van ESPANJE!. Abonneren (€21,50 voor 4 nummers van ESPANJE!) kan via de ESPANJE!-website. Als abonnee kun je vervolgens reserveren via proefespanje@gmail.com. Vermeld daarbij het adres waarop je ESPANJE! ontvangt.

Benieuwd naar de proeflijst van dit jaar? Klik hier voor een overzicht.

¡Hasta la vista en Elswout!

Reserveer nu direct je tickets

 

Lees alle berichten over:

ESPANJE
Spanje
Wijn
wijnproeverij