De Markthal is dé hippe hotspot van Rotterdam en BasQ Kitchen mag je niet overslaan als je er bent.  De keuken is geïnspireerd op de beroemde Baskische culinaire tradities.

De recepten zijn bedacht door de Baskische kok Alvaro Martinez, die ervaring heeft opgedaan in verschillende Spaanse toprestaurants en nu zijn eigen restaurant heeft in Baskenland. Daarbij gebruikt hij de Baskische traditie, maar hij combineert dat met moderne fusion-elementen.

Bib Gourmand

Voor de tweede keer op rij kreeg BasQ Kitchen in 2016 een Bib Gourmand, een erkenning voor de goede prijs-kwaliteitverhouding. Terecht wat ons betreft! Van alle restaurants in de Markthal is dit veruit onze favoriet. De gerechten zijn origineel. Aanrader is het driegangen Bib Gourmand-menu waar ook een vegetarische variant van is. Goede vissoep, voortreffelijke garnalenkroketjes. Echt een restaurant om regelmatig terug te komen!

Voor een lunchgerecht ben je gemiddeld €9,50 kwijt, de tapas beginnen vanaf zo’n €4 en het Bib Gourmand-menu (minimaal twee personen) kost €35 per persoon.

BasQ Kitchen
Grote Markt 188 (unit 117)
Geopend van ma t/m za 10.00-23.00, zo 12.00-23.00.

Lees alle berichten over:

BasQ Kitchen
pinchos
Rotterdam
tapas