Ben jij weer door je voorraad Spaanstalige films en series van de eerste maanden van 2024 heen? Geen zorgen, er staat alweer allemaal leuks klaar op Netflix. Niet alleen fijn vermaak, maar ook ideaal om je Spaans te oefenen. Zo kom je deze zomer wel weer door!

Mano de Hierro (Iron Reign)

In deze spannende thriller leidt een crimineel een cocaïnekartel vanuit een belangrijke zeehaven. De serie volgt een complex web van criminele intriges en machtsspelletjes.

Sinds 15 maart op Netflix.

Pared con Pared

In deze film speelt Aitana de rol van de jonge pianist Valentina, die nooit had gedacht dat ze verliefd zou worden op haar chagrijnige nieuwe buurman.

Sinds 12 april op Netflix.

Wil je meer leuke tips op het gebied van Spaanse films, muziek of reizen? Lees dan ook het magazine ESPANJE! Je kunt het hier bestellen

El Caso Asunta (The Asunta Case)

Wanneer twee gescheiden ouders hun dochter opgeven als vermist, denkt de politie dat het om een ontvoering gaat. Maar de waarheid blijkt gruwelijker dan iemand ooit had gedacht. Een dramaserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal, die de complexe dynamieken binnen een familie en hun geheimen onthult.

Sinds 26 april op Netflix.

Una Vida Menos en Canarias

Una Vida Menos en Canarias is een vijfdelige misdaadserie over een rechercheur met een hekel aan hitte, zand en toeristen die van Madrid wordt overgeplaatst naar de Canarische eilanden. Daar moet de koude knorrepot samenwerken met Naira, een warme en charismatische vrouw. Samen zijn deze twee inspecteurs briljant in het oplossen van misdaden op de Canarische Eilanden.

Sinds 22 mei op Netflix.

Ni Una Más (Raising Voices)

Op haar 17e probeert Alma haar examens te halen, vrienden te behouden en de aandacht van een leuke jongen te trekken. Maar dan verandert een traumatische gebeurtenis haar leven. Het tienerdrama is sinds de lancering een grote hit op de streamingdienst.

Sinds 31 mei op Netflix.

Lees ook: Waarom je de film La Sociedad de la Nieve moet zien

Clanes (Gangs of Galicia)

Een spannende misdaadthriller die de duistere onderwereld van Galicië verkent, vol met intriges en gevaar. Clanes is een wraak- en liefdesverhaal tussen Ana (Clara Lago), een advocaat die onlangs in Cambados is aangekomen op zoek naar antwoorden over de dood van haar vader, en Daniel Padín (Tamar Novas), een van de hoofden van de drugshandel in Galicië. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Vanaf 21 juni op Netflix.

Lees ook: Recensie: Entrevías seizoen 3