Netflix serie white lines foto

Voor alle fans van hitserie La Casa de Papel, komt Netflix op 15 mei met de nieuwe serie White Lines, van dezelfde maker, Álex Pina. Ook dit belooft een superspannende serie te worden, deze keer helaas niet in het Spaans, maar in het Engels. De serie speelt zich grotendeels af op het eiland Ibiza

‘White Lines’ begint met de ontdekking van het lijk van een beroemde DJ uit Manchester die twintig jaar geleden verdween op Ibiza. De achtergebleven zus besluit te onderzoeken wat er is gebeurd, en zij komt terecht in een verontrustende wereld van leugens en bedrog op het partyeiland, waar mensen zonder grenzen op het randje leven. Nachtclubs, opvallende personages en drugs spelen hierbij een belangrijke rol.

De serie bestaat uit tien afleveringen en heeft een internationale cast met Laura Haddock, onlangs te zien in ‘The Capture’, Marta Milans, Nuno Lopes, Daniel Mays, Juan Diego Botto en Angela Griffin. Het is de eerste serie die Álex Pina exclusief voor Netflix heeft geproduceerd. De serie werd opgenomen op Ibiza en Mallorca.

Lees ook: De 10 grootste verschillen tussen Ibiza en Mallorca

Trailer White Lines

Dit is de officiële trailer die afgelopen week uitkwam:

Lees ook: Het geluid van Netflix’ grootste Spaanse hit: La Casa de Papel