vakantiebeursVan 10 t/m 13 januari staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van de Vakantiebeurs. En geloof ons: daar wil je als echte Spanje-fan bijzijn! Kaartjes kosten aan de kassa €15, maar ESPANJE!-lezers maken kans op 2 gratis vrijkaartjes. Hieronder lees je hoe.

Heb je een reis naar Spanje op de planning staan, maar weet je nog niet precies wat, hoe en waar? Verschillende stands op de Vakantiebeurs geven je volledig vrijblijvend advies op maat. Of je nu denkt aan een strandvakantie op de Canarische Eilanden, cultuur snuiven in Andalusië of wandelen in Catalonië: de Spanje-experts van het Spaans Verkeersbureau helpen je op weg! Uiteraard zijn ook wij vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs. Kom langs bij de ESPANJE!-stand voor het magazine en deel jouw Spanje-ervaring met onze redactieleden. En wie tijdens de beurs helemaal overtuigd raakt van waar de volgende Spanje-vakantie naartoe gaat, kan uiteraard meteen een reisje boeken!

Lees ook: waarom jij ook naar de Vakantiebeurs wilt

ESPANJE! mag 2 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Vakantiebeurs. Wil jij kans maken? Dinsdag 8 januari  uur publiceren we om 10.15 uur op onze Facebookpagina een bericht. Vertel ons daaronder waarom jij graag naar de Vakantiebeurs wilt. De winnaars worden dinsdagavond vóór 21.00 uur bekendgemaakt via een persoonlijk Facebookbericht, dus zorg dat je onze pagina ook een like hebt gegeven!

Heb je niet gewonnen en wil je toch naar de Vakantiebeurs? Via deze link boek je je kaartjes met korting, en betaal je geen €15 maar €12 voor je toegangskaartje.