Hoofdrol speler uit de film Perdida

De spannende nieuwe Spaans-Colombiaanse serie van Natxo López en Ruth Garcia, Perdida, is nu ook op Netflix Spanje te zien en wij hopen ook snel op Netflix Nederland. De dramaserie speelt zich deels af in Colombia en deels in het Spaanse Valencia en gaat over drugshandel, het leven in de gevangenis en de angst van een vader vanwege zijn vermiste dochter.

In de openingsscène van Perdida is te zien hoe Antonio Santos bolletjes met cocaïne slikt in een hotel in Bogota, naar het vliegveld vertrekt, wordt opgepakt en in de gevangenis terechtkomt. Hij krijgt bezoek van een advocate, maar weigert iedere hulp.  Santos heeft namelijk maar één doel: een bepaalde gevangene vinden. Via deze gevangene hoopt hij zijn dochter Soledad terug te vinden die 13 jaar eerder op mysterieuze wijze is ontvoerd in het Spaanse Valencia. Zo begint een plot vol emotionele wendingen dat teruggaat op een droevig en duister verleden van het getrouwde stel uit Valencia, wiens enige dochter Soledad van de aardbodem verdwenen lijkt.

De superspannende serie Perdida bestaat uit 11 afleveringen. Ondanks dat de lancering nagenoeg geruisloos is verlopen, zijn de kritieken goed en belooft dit echt weer een geweldige Spaanse serie te zijn. Wij gaan zeker kijken dus!

Lees ook: Spannende nieuwe Netflixserie White Lines speelt zich af op Ibiza

De trailer van Pedida

Lees ook: De leukste Spaanstalige films en series op Netflix