Hoofdrol speler uit de film Perdida

De spannende nieuwe Spaans-Colombiaanse Netflixserie van Natxo López en Ruth Garcia, Perdida, speelt zich deels af in Colombia en deels in het Spaanse Valencia  en gaat over illegale adoptie en drugshandel, het leven in de gevangenis en de angst en het verdriet van ouders om hun vermiste dochter.

Ben je fan van Spaanstalige series? Lees dan ESPANJE! MAGAZINE. Vier keer per jaar 100 pagina’s Spanje in je brievenbus. Je regelt het hier in een paar seconden.

In de openingsscène van Perdida zien we hoe Antonio Santos bolletjes met cocaïne slikt in een hotel in Bogota, naar het vliegveld vertrekt, wordt opgepakt en in de gevangenis terechtkomt. Hij krijgt bezoek van een advocate, maar weigert iedere hulp. Santos heeft namelijk maar één doel: een bepaalde gevangene vinden. Via deze gevangene hoopt hij zijn dochter Soledad terug te vinden die 13 jaar eerder op mysterieuze wijze is ontvoerd in het Spaanse Valencia. Zo begint een plot vol emotionele wendingen dat teruggaat op een droevig en duister verleden in Colombia. Er is een geweldige rol als advocate weggelegd voor de Mexicaanse actrice Adriana Paz die in de serie Vis a Vis gevangenisbewaarder Altagracia speelde.

Lees ook:  Fiestas del Pilar in Zaragoza

De superspannende serie Perdida bestaat uit 11 afleveringen. Ondanks dat de lancering nagenoeg geruisloos is verlopen, zijn de kritieken goed en konden wij niet stoppen met kijken!

De trailer van Perdida

Lees ook: De leukste Spaanstalige films en series op Netflix