Penelope Cruz en Javier Bardem in Todos lo sabenMeer dan 100.000 mensen zagen de film Todos lo Saben vorig jaar in de Nederlandse bioscopen. Heb jij het prachtige familiedrama nog niet in el cine gezien, of vond je de film zó goed dat je ‘m gerust nog eens thuis op de bank kunt kijken? Doe dan mee aan onze winactie, want ESPANJE! mag 10 dvd’s weggeven.

De dvd is pas nét uit en is voor €17,99 verkrijgbaar via Bol.com. Kans maken op een gratis exemplaar? Zorg dan dat je het Facebookbericht dat we op woensdag 6 februari op onze pagina publiceren een like geeft. We nemen via Facebook contact op met de winnaars, die de dvd krijgen thuisgestuurd.

Todos lo saben is een psychologische thriller over Laura, gespeeld door Penelope Cruz, die met haar familie vanuit Buenos Aires naar haar geboortedorp buiten Madrid afreist om de bruiloft van haar zus bij te wonen. De familiereünie wordt abrupt onderbroken door een gebeurtenis die het leven van alle personages op zijn kop zet. Andere rollen zijn voor Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández en Barbara Lennie. De film werd geregisseerd door Asghar Farhadi.

Bekijk hier de trailer van Todos lo Saben:

Lees verder: de 10 beste films met Penelope Cruz