Van woensdag 12 t/m zondag 15 januari 2023 staan we na drie jaar eindelijk weer op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met Ardanza Reizen en 10 mooie B&B’s van Nederlanders en Vlamingen in heel Spanje maakten we een speciale beurseditie van ESPANJE! In deze editie vind je speciale kortingen en aanbiedingen. Je kunt de beurseditie gratis afhalen in onze stand  in Hal 7,  standnummer A049. De aanbiedingen variëren van 10 % korting tot een of meer nachten gratis verblijf bij boeking van meerdere nachten tot €150 korting op geselecteerde reizen van Ardanza.

Volop tips voor je reis naar Spanje

In de beurseditie neemt Anne Middelkamp van Ardanza Reizen je mee naar Cádiz en de Costa de la Luz, Baskenland, La Rioja en Navarra. Zij woont samen met haar man Arco al meer dan 20 jaar in Spanje waar ze individuele rondreizen organiseren. Eerst woonde ze in Catalonië en nu al heel wat jaartjes in Andalusië. Samen met de redactie van ESPANJE! kan ze je volop tips geven voor een heerlijke Spanjereis. Zoals we net al zeiden geeft Ardanza aan alle beursbezoekers bovendien €150 korting op geselecteerde reizen. Natuurlijk kun je bij onze stand ook recente edities van ESPANJE! inzien en kopen met korting. Ook kun je een voordelig jaarabonnement afsluiten waarbij je en aantal recente edities naar keuze cadeau krijgt. Kun je niet komen? Geen probleem! je kunt ook online een voordelig abonnement afsluiten via deze link.

 

inhoud beurseditie

Hier zie je de inhoud van de speciale beurseditie die je kunt ophalen bij onze stand

Tips van tien prachtige B&B’s

In de beurseditie geven ook de tien door ESPANJE! geselecteerde  B&B-eigenaren volop tips en flinke kortingen. De deelnemende B&B’s zijn

Torre Nova Resort en Spa

Agriturismo Refugio Marnes

Can Portell by 123Ole

El Baciyelmo

Casa Aire de Lecrin

Los Mofletes

Buena Idea

Casa Agradable

Hacienda Guaro Viejo

Vakantie Zuid Spanje

Wij mogen aan een van de bezoekers van onze stand ook nog eens een verblijf weggeven in Can Portell by 123ole, de B&B van Debbie de Jong die dit jaar meedoet aan B&B Vol Liefde.

 

Meer Spaanse stands

Behalve Ardanza en ESPANJE! staan er in Hal 7 nog veel meer Spaanse standhouders. Uiteraard zijn het Spaans  Verkeersbureau en het Catalaans Verkeersbureau ieder aanwezig met een grote stand waarin de verschillende regio’s vertegenwoordigd zijn. Je kunt er informatie krijgen over o.a. routes, lekker eten, mooie hotels en culturele hoogtepunten. ¡Bienvenidos allemaal!

Kaartjes voor de Vakantiebeurs kun je hier bestellen.