De prijzen van vluchten en van autohuur zijn vaak enorm gestegen. Hoe kun je toch nog voor een beetje redelijke prijs naar Spanje vliegen? In de eerste plaats is flexibiliteit belangrijk. Zo vind je tussen de duurdere vluchten van bijvoorbeeld Transavia altijd nog wel wat goedkopere opties op andere dagen.

Wij van de redactie van ESPANJE! kijken ook altijd even op de Spaanse boekingssite Rumbo Ofertas. Zij bieden niet alleen goedkope vluchten aan maar ook hotels, treinreizen en vakantiehuizen. Het komt regelmatig voor dat ze goedkoper zijn dan de luchtvaartmaatschappijen zelf. Voorwaarde is wel dat je goed Spaans kunt lezen en schrijven.

Lees ook: Een vakantie zoeken en boeken in Spanje

En als je dan in Spanje bent kun je via Rumbo ook een auto huren. Een andere optie is Sunny Cars Daar huur je je huurauto altijd all in. Geen rompslomp dus met verzekeringen en 24/7 assistentie vanuit Nederland. Dat geldt trouwens ook voor TUI Cars die sinds 2017 ook actief is op de Nederlandse markt. Of kijk voor mooie aanbiedingen bij Alamo.

Dit artikel is geschreven door de redactie van het tijdschrift ESPANJE! Wil je meer leuke en handige Spanjetips van ons? Abonneer je dan hier en mis niks meer.

Bij Vliegtickets.nl vind je alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines.

 

Advertentie