we zijn er bijna

Excursies naar o.a. Valladolid en Salamanca

In de 1e aflevering komt de groep aan in San Vicente de la Barquera op een camping vlakbij zee met uitzicht op de hoge besneeuwde toppen van de bergketen Picos de Europa. Er zijn excursies naar onder andere de steden Valladolid en Salamanca. De eerste dagen is iedereen nog bezig met het onthouden van de namen van alle medereizigers, maar na een paar dagen delen ze lief en leed met elkaar en met de tv-kijker.

 

Lees ook: Met de camper naar Zuid-Spanje

Volg de route door Spanje van We zijn er bijna!

We zijn er bijna! door Spanje is te zien vanaf dinsdag 16 augustus 2022 om 21.20 uur op NPO 1. We zijn er bijna! is al sinds 2011 een kijkcijferhit. Het leuke van het programma is dat je door de excursies en bezoeken aan zo veel campings echt meereist en veel delen van Spanje goed leert kennen. Het programma van Omroep Max haakt aan bij een bestaande groepreis en wordt gepresenteerd door Martine van Os. De reis die ze in 2022 maken wordt georganiseerd door de ACSI. De Grand Tour Spanje van 33 dagen gaat ook nog langs o.a. Córdoba, El Rocío, de Alpujarras en Cuenca. Een geweldige rondreis waardoor je Spanje echt goed leert kennen. Je kunt  de reis hier volgen en boeken.

Route We zijn er bijna Spanje

Route We zijn er bijna Spanje

 

Meer informatie over de bestemmingen

Wil je meer weten over alle bestemmingen? Dan vind je heel veel informatie op deze website. Zoals dit artikel over een kampeervakantie aan de Picos de Europa. Je kunt op onze website artikelen vinden uit eerdere editie van het glossy Spanje-magazine ESPANJE! Ook kun je voor nog geen twee tientjes een abonnement op ESPANJE! nemen en daarbij vier oude edities naar keuze cadeau krijgen. Je kunt hier een abonnement afsluiten. Of bestel een los nummer over de bestemmingen die je leuk vindt. In editie 2 2022 staat bijvoorbeeld een mooi artikel over Salamanca. Je kunt hier oude edities van het tijdschrift ESPANJE!  uitkiezen en bestellen.