Palma de Mallorca is de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca én van de hele eilandenarchipel de Balearen. Gelegen in de Middellandse zee is het hier het grootste deel van het jaar zonnig en warm. Ideaal voor een zon-, feest-, of relaxvakantie.

De stad Palma de Mallorca telt officieel ruim 400.000 inwoners, maar dat aantal stijgt elk jaar in het hoogseizoen door de vele toeristen. Palma de Mallorca is ideaal voor iedere bezoeker, er valt van alles te beleven. Je kunt er shoppen, sporten, eten, relaxen, feesten en ga zo maar verder. Tijdens jouw verblijf op Mallorca is een goede nachtrust natuurlijk even belangrijk als de je daginvulling. Daarom hebben wij de 10 beste hotels in Palma de Mallorca op een rijtje gezet. Voor elk wat wils en in verschillende prijsklassen.

Lees hier meer over waarom jij een keer naar Mallorca móét zijn geweest!

1. Hotel Ilsa Mallorca & Spa

Hotel met zwembad

Niet midden in de stad (1,7 km vanaf het centrum), maar wel een heerlijk hotel! Met een algemene beoordeling van 8,4 op Booking is hotel Ilsa Mallorca & Spa een aanrader. Het hotel ligt in de wijk Son Armadams en het strand is op 10 minuten loopafstand. Zoals de naam al zegt, is er een wellness centrum met een sauna, Turks bad, fitnessruimte en nog veel meer. Het hotel heeft 10 verschillende soorten kamers, bijvoorbeeld met een urban uitstraling of met een fijn terras.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

2. Protur Naisa Palma Hotel

Hotel lobby Protur Naisa Palma Hotel
Dit luxe hotel ligt in de wijk Santa Catalina en dat is volgens veel bezoekers hun favoriete buurt van de stad. Het hotel heeft alles wat je nodig om tot rust te komen. Naast de moderne uitstraling en de 99 luxe ingerichte kamers, heeft het hotel een rooftopbar met een openluchtzwembad en een spagedeelte met een Turks bad en sauna. De locatie is centraal, op 5 minuten loopafstand van het strand en om de hoek van het winkelgebied Jaime III.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

3. Hostel Pura Vida

hostel eetkamer
Zoek jij iets simpels, maar toch stijlvol? Als je kosten wil besparen en tegelijkertijd op een mooie locatie wil verblijven is dit hostel dé plek voor jou! Door de ligging midden in het centrum van Palma de Mallorca ben je overal in een no-time. Het hostel heeft een zonneterras en de prijs is inclusief ontbijt. De keuken deel je met andere gasten. Handig, want hier kun je dus ook zelf wat te eten maken.

Wil jij meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

4. Appartement Palma Old Town – Turismo de Interior

hostel zwembad terras

Ben jij opzoek naar een appartement in plaats van een hotel? Dan verklappen wij welke onze favoriet is. Let wel op! Wees vroeg met boeken, want dit appartement in Old Town Palma is een van de bestsellers door de ligging in het oude centrum en het schitterende interieur. De kathedraal van Palma is op loopafstand, net zoals andere bezienswaardigheden.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

5. Hotel Costa Azul

hotelkamer uitzicht

Het Hotel Costa Azul heeft in ieder geval één ding mee, en dat is het uitzicht op de haven van Palma. Gelegen in de wijk Son Armadams ben je binnen no-time op de boulevard waar van alles te beleven valt. Maar ook in het hotel zul je je prima vermaken. Er is een zwembad, jacuzzi, sauna en een fitnessruimte, voor ieder wat wils dus.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

6. Hotel Abelux

hotel vooraanzicht

In de binnenstad, in de gezellige buurt Bons Aires, ligt hotel Abelux. Hotel Abelux biedt eenvoudige kamers, maar heeft alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Palma de Mallorca. De locatie is geweldig, met een groot aantal bezienswaardigheden in de buurt! Het hotel is een echt familiebedrijf, heeft geen zwembad en de prijs is inclusief ontbijt.

Ben jij benieuwd geraakt? En wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

7. Hotel Araxa

hotel met zwembad

Zoek je rust? Dan hoef je niet verder te kijken. Hotel Araxa is een adults only hotel in het centrum van de stad en op 10 minuten lopen vanaf de kust. Het hotel biedt scoort uitstekend op het gebied van wellness, met een fijn wellness centrum en een buiten- en binnenbad. De kamers zijn ruim en bij het ontbijt kun je ook kennismaken met de local flavours van de Balearen.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

8. Hotel Xalapa

hotelkamer

Wil jij een beetje ontsnappen aan de grote stad en ben jij een echt strandmens? Dan hebben wij het perfecte hotel voor jou! Hotel Xalapa ligt op zo’n 15 minuten rijden van Palma de Mallorca, dicht bij strand El Arenal, in de wijk Ses Cadenes. Vijftig meter lopen en je zit op het strand, waar jij helemaal tot rust kan komen en lekker bij kan bruinen. Het hotel heeft een buitenzwembad, fitnessruimte, een speeltuin, restaurant en privéparkeergelegenheden. De kamers zijn ruim ingericht en variëren van een enkele kamer tot aan een villa.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!

9. Hotel Europe Playa Marina

Hotel aan zee

Pal aan de kust, tussen de mooie stranden Cala Contesa en Es Fortí ligt het hotel Europe Playa Marina. De faciliteiten zijn uitstekend en de locatie is top. Het centrum van La Palma is een kleine 15 minuten rijden met de auto, maar ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, waardoor je de rust en de drukte kan opzoeken wanneer jij dat wilt. Hotelgasten raken hier zeker overdonderd door het geweldige uitzicht dat elke kamer biedt. Ook het ontbijt is uitstekend.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier! 

10. BQ Augusta Hotel

hotel met zwembad

Het BQ Augusta Hotel is gevestigd in het La Bonanova-complex op slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum. Het hotel biedt zowel appartementen, als gewone hotelkamers en studio’s. Er is een goed fitnesscentrum en een enorm zwembad aanwezig. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet klaargezet en ’s avonds gaat de bar open voor de liefhebbers van een drankje. De haven bevindt slechts 300 meter verderop en de oude stad van Palma ligt op 500 meter lopen.

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid? Klik dan hier!