proef spanje blogprijsSchreef jij dit jaar een mooi artikel over Spanje dat online gepubliceerd werd, of ben je van plan dat de komende periode nog te gaan doen? Doe dan mee aan de Proef Spanje blogprijs, die dit jaar voor de 10e keer wordt georganiseerd. Het thema voor Proef Spanje 2019 is Kunst & Cultuur in Spanje. Alle blogs die tussen 1 september 2018 en 31 augustus online zijn gepubliceerd, kunnen worden ingestuurd.

Blogs worden beoordeeld op originaliteit van het thema, kwaliteit van redactie en inhoud (actuele informatie), attractief en verrassend in presentatie, inspirerend en uitnodigend om Spanje te bezoeken. Alle toeristische blog die in het Nederlands geschreven zijn over Spanje zijn gepubliceerd, kunnen in PDF-formaat worden ingestuurd naar proefspanje@tourspain.es. Maximaal 2 blogs per blogger.

De winnaar van de blogprijs 2018 was Petra Schouten, voor het artikel Het bal van de Vuurduivels, op haar blog Bondiatarragona.nl. En daar zijn we best een beetje trots op, want Petra is ook één van de locals die blogt voor espanje.nl. Op de pagina met blogs van locals verzamelden we het afgelopen jaar al veel leuke verhalen van Nederlandse bloggers door heel Spanje. Wie weet zit daar dit jaar opnieuw een winnaar tussen van de Proef Spanje Blogprijs… Doe jij ook mee?

Lees ook: Petra tipt het Festa del Renaixement